BREAKING: Leáll a Ryanair és az Emirates a koronavírus miatt!

Ryanair

A koronavírus terjedése immár a következő szakazába lépet, ezzel teljesen megváltoztatta az emberek életét szerte Európában. A kormányok komoly korlátozásokat vezettek az egészen világon. Határzárak, karanténok formájában probálják lassítania vírus terjdeését.

A Ryanair csoport március 24-től Írország és Anglia közötti, illetve néhány feltétlenül szükséges járatától eltekintve minden járatát felfüggeszti.

Eközben a légitársaság a követségekkel karöltve probálnak segíteni a külföldön rekedt emberek hazaszállításában, illetve az egészségügyi felszerelések szállítmányozásában is részt kívánnak venni. Ilyen akció volt többek között a hétfői Wizz Aires szállítmány is.

A Ryanairen kívűl több Európai légitárosság is rossz helyzetben van. Az Emirates 2 hetes szünetet rendelt el, ez alatt a személyzet nagy része karanténba van. A Lufthansa gépeinek 95% már a földön , de a Wizz Air is szünetelteti legtöbb járatát, és már csak Magyarországról, Romániából, és Bulgáriából üzemel járatokat.

Számos reptér bezárt, így Debreceni is. A kínai tapasztalatokból kiindulva a járvány 3 hónap után szorítható vissza, ezért a Ryanair április és május között nem tervezi a felfüggesztett útvonalak újraindítását.Továbbá mindent megtesz a 18 ezer munkavállalójának megmentése érdekében.

Még több hír a Gyere Utazzunk Facebook oldalán

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük